LPG® Endermologie®

Als je jezelf zou zien als een mooi mens! Van binnen en buiten!

Herkenbaar?

Je hebt de laatste tijd te vaak het gevoel dat er iets mis is in je leven. Je staat ’s ochtends futloos op, nadat je de helft van de nacht hebt liggen piekeren.
Ineens kan je al die verantwoordelijkheden niet meer aan. Dagelijks schaam je je over je uiterlijk, of je voelt je schuldig na een eetbui…Je lijdt onder onzekerheid en lusteloosheid, je zit al lang niet meer lekker in je vel.

Hoe zou je het voor je zien als?

Als je jezelf zou zien als een mooi mens! Van binnen en buiten!
Want je hebt je authentieke zelf ontdekt of weer omarmd. Je straalt van het zelfvertrouwen, daarnaast heb je veel energie, voldoende slaap, een goed gewicht, mentale rust en focus. Je voelt je vitaal. Kortom, je bent voldoende opgeladen om iedere dag alle uitdagingen aan te gaan en van het leven te genieten. Je hebt geleerd zelfliefde en zelfzorg in je leven toe te passen.

Resultaten die je kunt verwachten met LPG® Endermologie®

✔️ Verbetering bloed- en lymfecirculatie

✔️ Lokaal vet afbreken

✔️ Anti-aging

✔️ Vermindering cellulite

✔️ Ontspanning

✔️ Gladde, verstevigde huid

✔️ Gevoel van lichtere benen

✔️ Verlichting lipoedeem

 

LPG® ENDERMOLOGIE®

De Endermologie® behandelingen helpen je om lekker in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk. Letterlijk door aan je huid te werken en figuurlijk door de ontspanningseffecten die tijdens een massage optreden.

Ik beschouw Endermologie® (mechanische en pijnloze bindweefselmassage) als onderdeel van een vitale en gezonde leefstijl.

Endermologie® bevordert een natuurlijke, respectvolle en gezonde levensstijl.

Een half uur Endermologie® staat gelijk aan een half uur ware ontspanning en me-time.

De gezichtsverzorging zorgt voor zuurstof toevoer, het verstevigen en opvullen van de huid, ontgifting en ontspanning.

De lichaamsverzorging zorgt voor het draineren van overtollig vocht, verstevigen, vet afbreken, littekens vervagen, lichtere benen, verlichten van lipoedeem, ontspanning, stimuleren van de doorbloeding en gladmaken van cellulites.

Traject 12 sessies:

Investering €627,00 

12 x 30 minuten

Endermologie-therapie, waarbij het doel huidverbetering en lokaal afbreken van vet is, geeft resultaten bij herhaling van de sessies.

Losse LPG® Endermologie® sessie

Investering €57,00 = €1,90 per minuut

1 x 30 minuten

Bij Endermologie® onderhoud je behaalde resultaten door eens per maand terug te komen voor een sessie. Na een half jaar of 1 jaar kan een nieuwe kuur de resultaten nog verder opbouwen.

Daarnaast biedt Endermologie® een ontspannend moment voor jezelf, wat ook hoort bij een evenwichtige leefstijl.

Slank en ontspannen met Endermologie

Via social media zag en hoorde ik voor het eerst over endermologie. De resultaten waren positief; dat triggerde mij om ook een traject te starten.
Ik was op zoek naar een extra stimulans tijdens mijn afslank proces, om zo mijn lijnen strakker te krijgen.
Op zoek naar een behandel praktijk dichtbij kwam ik de praktijk van Socketia tegen. Een warme en geïnteresseerde vrouw met een fijne behandelkamer. Ze schept een informele, prettige sfeer en bezit een holistische kijk op de mens en diens gezondheid.
De behandelingen zijn pijnloos en werken heerlijk ontspannend; ze brengen een lichamelijk en geestelijk moment van rust.
Na 12 behandelingen zie en merk ik duidelijk resultaat in de structuur van mijn benen en het silhouet van mijn buik en benen. Ik kan bijna niet wachten tot de komende 8 behandelingen voorbij zijn en ik het eindresultaat zie in de spiegel.

Sanne Simmers

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met?

De opzet van het traject is een gezonde, vitale, evenwichtige lifestyle eigen te maken. Je hebt geleerd voor jezelf te zorgen, hoe het essentieel is dat je van jezelf houdt. Zodoende beschik je over liefde, energie, kracht, passie die je draagt door het leven van je dromen.